Промоции

Знаете ли как Ви влияят ниските нива на Витамин D ??

Липсата на витамин D в зимните месеци с малко слънцегреене може да доведе до чести инфекции при децата и до умора и депресия при възрастните!

 

Различни проучвания през последните години показват, че изненадващо голям брой хора в света имат дефицит на витамин D. Това се отнася и за България. Ползите, важността и необходимостта от витамин D е известна на голяма част от обществото. Обикновено той се свързва с функцията му да усвоява калция в организма, което спомага за здравината на костите. Все повече проучвания доказват връзката му с по-сериозни заболявания като рак, диабет, сърдечна недостатъчност, автоимунни заболявания и дори го свързват с обществено значимия проблем  – затлъстяването. Доказано е че деца с добри нива на витамин D боледуват по-малко от грип, настинка и други вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища. Причината е, че той действа като хормон, който регулира активността на повече от 200 гена!

През месец Януари създаваме пакет “Зима”  включващ изследване на серумните нива на Витамин D на цена 18лв вместо за 25лв

При желание от страна на пациента можем да направим пълни изследвания на голямо количество хормони и витамини в човешкото тяло за цялостен скрининг на Вашето здраве!

Можете да прочете повече за важността на Витамин D от нашата статия:

Значението на Витамин D и защо е важно да се изследвате

Бъдете отговорни!
Изберете най – доброто за Вашето здраве!

Share Button