За нас

Кои са нашите преимущества

  • Качество без компромиси

Качеството на работа е основен приоритет на лабораторията.

За да запази Вашето доверие и задоволи високите Ви изисквания МДЛ „ДЕЛПЕМ “ , предлага натрупан с годините опит и знания на високо квалифицирани специалисти, съчетан с последните постижения на световната медицинска практика.

Още от създаването си МДЛ „ДЕЛПЕМ „участва в  системата за външна оценка на качеството на лабораторната дейност в България и притежава съответните сертификати за това. Осъществява контрол на качеството на резултатите на няколко нива и има изградена система за ежедневен вътрешен лабораторен контрол.

  • Модерна апаратура

МДЛ „ДЕЛПЕМ“ разполага с модерна апаратура за всички видове клинико-лабораторни изследвания на кръв, урина, биологични течности и хормонални изследвания.

Внедрената информационната система осигурява автоматизиране на диагностичния  процес и постоянна двупосочна връзка между регистратура и лабораторна техника.

  • Удобство при получаване на резултатите

За улеснение на нашите пациенти, резултатите от лабораторните изследвания могат да бъдат проверени онлайн, да бъдат изпратени на имейл, на SMS или на личния лекар.

  • Грижа за всички пациенти

Медико-диагностична лаборатория ДЕЛПЕМ ЕООД осигурява безплатни  посещения по домовете за трудно подвижни пациенти.

Доброто обслужване на пациентите е приоритет за нас!

Ние знаем колко е важно индивидуалното отношение към всеки  пациент за да може да се постигне оптимална  грижа  за неговото  здраве!

 

История на клиничната лаборатория

МДЛ „ДЕЛПЕМ“ е регистрирана 2003 г.в град Хасково.

Благодарение качественото и коректно обслужване на пациентите, за кратко време се наложи като една от водещите лаборатории в Хасково и региона.

Днес ДЕЛПЕМ има регистрирани две манипулационни в гр. Хасково и гр. Любимец. Освен това лабораторията обслужва болници, диспансери и медицински центрове в други градове на областите Хасково и Пловдив.

 

Какви са нашите постижения

Чрез висок професионализъм, съвременно оборудване и лично отношение към проблемите на всеки пациент МДЛ „ДЕЛПЕМ“ се наложи като една от  най- уважаваните лаборатории в Хасково и областта.

Днес можем да отбележим, че клиничната лаборатория обслужва над 30 000 пациента годишно.

Ние от Медико-диагностична лаборатория ДЕЛПЕМ се стремим чрез дейността си да спомагаме за опазване здравето на хората, като подпомагаме тяхното по-ефективно и бързо лечение.

Share Button